Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцький завод Modern-Expo розпочав нове виробництво – холодильних шаф для напоїв

Волинь-нова

Луцький завод Modern-Expo розпочав нове виробництво – холодильних шаф для напоїв

Початок 2019 став особливим для Modern-Expo. Окрім ребрендингу також стартувала кампанія з продажу холодильних шаф для напоїв у мережі гіпермаркетів «Епіцентр». Сьогодні ботлери Modern-Expo вже представлені у Києві, Чернівцях, Івано-Франківську, Луцьку, Миколаєві, Одесі та Рівному

 

Холодильні шафи для напоїв Modern-Expo —  нова особлива продуктова лінійка, яка вперше з’явилась на ринку. Ботлери призначені для охолодження, демонстрації та продажу напоїв, презентації бренду і його комунікації з покупцем.

Ботлери призначені для охолодження, демонстрації та продажу напоїв, презентації бренду і його комунікації з покупцем.

Завдяки вбудованому холодильному агрегату вони ідеально пасують великим і малим торговим залам. Двері з гартованого скла та корпус з оцинкованого металу — це гарантована надійність конструкції.  За умови правильної експлуатації холодильні шафи не потребують підключення до каналізації — вони повністю автономні та мобільні. Під час виробництва використовуються комплектуючі лише провідних виробників: SEST LU-VE (Італія), Danfoss (Данія), Embraco (Бразилія), Tecumseh (США), Elco (Італія), Ebm-papst (Німеччина), TEH Irca (Італія), Eaton (США), Relpol (Польща), Everel (Італія), Finder (Італія). 

Під час виробництва шаф використовуються комплектуючі лише провідних виробників.
Під час виробництва шаф використовуються комплектуючі лише провідних виробників.

 

Джерело: Modern-Expo.
Telegram Channel