Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Турійську виявлено іноземця, що порушував правила перебування в Україні

Чоловік порушив терміни перебування іноземців в Україні.

Бух.1С

У Турійську виявлено іноземця, що порушував правила перебування в Україні

Працівниками сектору реагування патрульної поліції Турійського відділення поліції на території району було задокументовано два правопорушення у сфері дорожнього руху скоєних громадянами іноземних держав

Правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.121-5 «Порушення правилами користування ременями безпеки або шоломами», накладено стягнення у вигляді штрафу. Інформацію направлено до місцевого сектору Державної міграційної служби.

Іноземцю винесено рішення про примусове повернення з України.

Як встановлено правоохоронцями, один з них порушив терміни перебування іноземців в Україні. За клопотанням Турійського відділення поліції уповноваженими особами Турійського РС УДМС правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Іноземцю винесено рішення про примусове повернення з України.

Telegram Channel