Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Волиняни у фіналі І Всеукраїнської олімпіади з креативності!

Бажаємо й надалі творити та перемагати!

КУ ВОМАН.

Волиняни у фіналі І Всеукраїнської олімпіади з креативності!

З 22 по 24 березня 2019 року проходила І Всеукраїнська олімпіада з креативності «Destination imagination». На грандіозне свято творчості до Києва приїхали тридцять найкреативніших команд з усієї України, які прийняли «Виклик» від організаторів олімпіади минулої осені

Волинь представляли 4 команди – по дві від Волинської обласної Малої академії наук та Ратнівського району. У перший день на зустріч із олімпійцями завітали – Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Нобелівський лауреат з фізики 2015 року, японець Кадзіта Такаакі, Президент Малої академії наук України Станіслав Довгий, голова Фундації підтримки і розвитку креативності Польщі Тереза Кошарек.

 Волинь представляли 4 команди – по дві від Волинської обласної Малої академії наук та Ратнівського району.

Програма олімпіади була насичена різноманітними подіями – конкурсними змаганнями, квестами, майстер-класами, цікавими зустрічами, інтелектуальними битвами, та відбувалась у кілька етапів. У першому – команди презентували, обраний із семи, «Центральний Виклик», у другому – виконували «Миттєвий Виклик». В результаті усіх креативних випробувань бронзову нагороду у «Художньому Виклику» виборола команда «La Ma» старшої вікової категорії.Тренери – Лариса Мазурик та Ірина Клімук.

Сертифікати учасників І Всеукраїнської олімпіади з креативності отримала команда «Ковш» середньої вікової групи (тренери – Ірина Клімук та Тетяна Михалюк).

Вітаємо команди з важливими здобутками!

Ірина КЛІМУК.

Telegram Channel