Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Турійським аграріям розповіли про технології відгодівлі свиней

Тема семінару для селян завжди актуальна

Турійськ forever

Турійським аграріям розповіли про технології відгодівлі свиней

Турійський район традиційно є аграрним, тому питання ведення сільського господарства завжди актуальне

Чимало населення нашого регіону утримує підсобне господарство лише для себе, проте є і такі громадяни які займаються вирощуванням сільськогосподарською продукції з метою реалізації. Більшість пошукачів роботи Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості теж мають підсобне господарство, йдеться у спільноті Турійськ forever.  

Подібні тренінги не лише дають цінну інформацію, але й спонукають до самозайнятості, зокрема вирощування сільськогосподарської продукції.

Саме для них 26 березня 2019 року Волинським обласним учбовим центром АПК було проведено два тренінги на тему «Інтенсивні технології відгодівлі свиней» та «Особливості вирощування картоплі». Спочатку в запрошених на тренінг його теми викликали певну долю скепсису, мовляв, що ви нас навчите, ми все життя цим займаємось? Але в процесі тренінгу їх позиція змінилась, адже за всіма новинками не вслідкуєш.

Інформація тренера викликала жваву дискусію, тому що людям хотілось поділитись і власним досвідом про те що вони думають стосовно вирощування свиней та підготовку ґрунтів до посадки картоплі. Подібні тренінги не лише дають цінну інформацію, але й спонукають до самозайнятості, зокрема вирощування сільськогосподарської продукції.

Telegram Channel