Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Не скупімось, люди, на добро»

Світ існуватиме доти, доки житимуть у ньому любов і доброта

Газета «Полісся»

«Не скупімось, люди, на добро»

Члени волонтерського загону «Милосердя» ЗОШ І-ІІІ ст. села Підцир’я Камінь-Каширського району закликали до добрих справ

У листі опублікованому в Камінь-Каширській районній газеті «Полісся», йдеться про те, що час підготовки до свята світлого Христового воскресіння, члени волонтерського загону «Милосердя» ЗОШ І-ІІІ ст. села Підцир’я, намагаються проводити у доброчинних справах

Нещодавно побували у реабілітаційному центрі міста Ковеля. Тут живуть діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Для них вони привезли багато подарунків від учнів (дякуємо їхнім батькам!) та педагогів нашої школи. Порадували малюків солодощами, іграшками, новим одягом, книгами. Закупили для них необхідні канцтовари (зошити, кольоровий папір, ручки, олівці ) та миючі засоби.

«На обличчях дітей ми бачили непідробну радість. Вони так щиро дякували нам за подарунки. Малюки вразили нас своєю сором’язливістю, вихованістю. З багатьма ми познайомилися. Діти розповідали про те, як їм живеться у реабілітаційному центрі. Нам було дивно, що всі дівчатка однаково підстрижені. Ні в кого немає довгого волосся. «Чому так?» – думалося нам. І лише потім зрозуміли: маленьким дівчаткам заплітають коси мами. А ці діти не мають неньки. Нам хотілося їх пригорнути, сказати якісь особливі слова. Вони просили: «Приїжджайте до нас! Будемо вас чекати!» І ми обов’язково поїдемо ще… і не раз».

Telegram Channel