Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Виборчі дільниці мають бути в безпеці

Щоб вибори пройшли спокійно

Камінь-Каширський райвідділ ДСНС у Волинській області

Виборчі дільниці мають бути в безпеці

Рятувальники Камінь-Каширського району ретельно готуються до виборів Президента України 2019

Сьогодні у навчальному класі 8 Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області було ще раз проінструктовано особовий склад, який буде задіяний на чергуванні при проведенні виборів Президента України 31 березня, з питань організації забезпечення пожежної безпеки під час виборчого процесу та здійснення заходів державного нагляду.

Під час заходу розглядались питання організації забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки і проведення виборів, організації оперативного реагування підрозділів, дотримання норм дисципліни та норм етичної поведінки під час чергування.

Під час заходу розглядались питання організації забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки і проведення виборів, організації оперативного реагування підрозділів, дотримання норм дисципліни та норм етичної поведінки під час чергування. Керівництво нагадало підлеглим про важливість заходу і необхідність відповідного рівня підготовки, аби за необхідності кожен міг чітко і правильно зреагувати на ситуацію.

Камінь-Каширський райвідділ ДСНС у Волинській області

Джерело: Камінь-Каширський райвідділ ДСНС у Волинській області
Telegram Channel