Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Жителям Костополя нагадали, як не стати жертвою червоного півня (фото)

Будьте уважним!

Фото: ГУ ДСНС у Рівненській області

Жителям Костополя нагадали, як не стати жертвою червоного півня (фото)

На завершення рейду представники Служби порятунку вручали громадянам застережні листівки з правилами пожежної безпеки

Сьогодні, 29 березня, рятувальники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини провели профілактичний рейд в житловому секторі міста Костопіль. Мета заходу - проведення роз’яснювальної роботи і надання інформаційної допомоги населенню щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, безпечної експлуатації електроприладів та заборону спалювання сухої рослинності, повідомляє ГУ ДСНС у Рівненській області.

Рятувальники нагадали мешканцям квартир основні правила пожежної безпеки у побуті та причини виникнення пожеж у будинках.

Рятувальники нагадали мешканцям квартир основні правила пожежної безпеки у побуті та причини виникнення пожеж у будинках. Крім того, громадянам розповіли про те, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації. В ході проведення профілактичного рейду було оглянуто стан електрообладнання та електромереж житлових будинків, а також рятувальники порадили мешканцям не захаращувати загальні коридори та сходові клітини особистими речами. На завершення рейду представники Служби порятунку вручали громадянам застережні листівки з правилами пожежної безпеки.

Telegram Channel