Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Молодь Володимира проти легалізації наркотиків (Відео)

Ідея легалізації дуже неоднозначна.

Володимир Медіа.

Молодь Володимира проти легалізації наркотиків (Відео)

Молодь Володимира-Волинського відзняла відеоролик, у якому виступила проти легалізації наркотиків в Україні і звернулась до влади із закликом зупинити усі механізми цього процесу у державі. Ініціатором ідеї є депутат міської ради Максим Климюк, котрий донедавна очолював молодіжну раду при міськвиконкомі, і завжди підтримував і продовжує підтримувати талановиту та активну молодь

Як розповіла одна з її претендеток та водночас учасниця відео Іринка Гонтарук, (Княжна Володимира-2019), мотивацією зняти такий ролик стала інформація  про те, що в Україні хочуть легалізувати маріхуану. Про це повідомляє портал Володимир Медіа.

– Нас така новина не потішила, більше того, обурила. Тому вирішили висловити свою точку зору і заявити, що ми проти! Усім відомо, що від наркотиків гинуть тисячі людей щохвилини, тому легалізувати їх було б великою помилкою української влади. Із самого початку така ідея з‘явилася в Максима Климюка.  Я, без жодних вагань погодилася. Шукати однодумців довго не довелось. Студенти агротехнічного коледжу одразу підтримали і зголосилися стати учасниками цього ролика. Я щиро сподіваюся, що наші старання не будуть даремними,  люди почують, задумаються та підтримають нас.

 Я щиро сподіваюся, що наші старання не будуть даремними,  люди почують, задумаються та підтримають нас.

Нагадаємо, що 30 січня 2019 року на сайті Верховної Ради  була зареєстрована петиція з вимогою законодавчо врегулювати доступ пацієнтів до медичного каннабісу. До  12 березня, її підписали 25 054 чоловік. Раніше виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун виступила за легалізацію в нашій країні медичного канабісу.

Петиція вимагає законодавчо врегулювати доступ пацієнтів до препаратів з каннабісом при лікуванні хронічного болю, епілепсії, анорексії, посттравматичного синдрому, захворювань імунної системи, артриту і ревматизму, астми, хвороби Альцгеймера, хвороби Паркінсона, хореї Гетінгтона, герпесу, виразок, втрати ваги під час СНІДу, діабетичної нейропатії, різних форм склерозу і багатьох інших важких хвороб.

Telegram Channel