Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Любомльчанин попався на незаконному зберіганні зброї

Чоловіку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі

Polissia News

Любомльчанин попався на незаконному зберіганні зброї

У Любомльському районі слідчі повідомили про підозру 45-річному місцевому жителю, який незаконного зберігав боєприпаси. Волинянину загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

У березні цього року під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 45-річного жителя цього ж району вилучили 12 набоїв калібру 5,6 мм. За фактом незаконного зберігання боєприпасів поліція відомості внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучені набої направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру МВС України.

Згідно з висновком експерта вилучені у волинянина набої є придатними для стрільби боєприпасами.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Згідно з висновком експерта вилучені у волинянина набої є придатними для стрільби боєприпасами.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у лютому слідчі Луцького відділу поліції за погодженням з місцевою прокуратурою повідомили 41-річному жителю Львівської області про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) Кримінального кодексу України.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel