Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Син учасника АТО отримав квартиру у Луцьку

Під час засідання виконавчого комітету прийняли рішення про надання житла дитині-сироті.

Фото з вільних джерел

Син учасника АТО отримав квартиру у Луцьку

Під час засідання виконавчого комітету прийняли рішення про надання житла дитині - сироті Олександру Циплюку. Його батько - учасник бойових дій на Сході Микола Циплюк, загинув в автомобільній аварії

За словами начальника відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадія Козюти, враховуючи пропозиції громадської комісії з житлових питань при виконкомі міської ради, керуючись статтями 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши матеріали, подані відділом реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства, пропонується надати однокімнатну квартиру житловою площею 16,2 кв.м (загальною – 40,8 кв.м) дитині-сироті Циплюку Олександру Миколайовичу. Він проживає в двокімнатній квартирі, що належить сім’ї опікуна на праві приватної власності.

До досягнення Олександром Циплюком повноліття реєстрацію інших осіб в квартиру здійснюватимуть лише за згодою органу опіки і піклування.

Члени виконкому зобов’язали опікуна зареєструвати місце проживання підопічного та протягом одного року оформити право власності на квартиру.

До досягнення Олександром Циплюком повноліття реєстрацію інших осіб в квартиру здійснюватимуть лише за згодою органу опіки і піклування, пише на сайті Луцької міської ради.

Telegram Channel