Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Про булінг, булерів та їхні жертви розповіли учням Луцької гімназії №18

Богдана Довгополова-Савотюк та Марія Місюк провели виховну годину для школярів 4 класу Луцької гімназії №18.

ГТУЮ у Волинській області

Про булінг, булерів та їхні жертви розповіли учням Луцької гімназії №18

Представники головного територіального управління юстиції Волині продовжують інформаційно-просвітницьку роботу

Фахівці ГТУЮ Богдана Довгополова-Савотюк та Марія Місюк провели виховну годину для школярів 4 класу Луцької гімназії №18. Юристи розповідали про те, що таке булінг і як йому протидіяти в межах закону. Учні дізнались, хто може стати жертвою цькування та хто найчастіше буває булером.

Головна проблема – бажання відчути підтримку та повагу дорослих. Якщо це прагнення не реалізоване, воно породжує агресію, яку треба на комусь зганяти. 

Як правило, це – діти, які ростуть без заборон, не сприймають авторитет батьків. Але разом з тим їх головна проблема – бажання відчути підтримку та повагу дорослих. Якщо це прагнення не реалізоване, воно породжує агресію, яку треба на комусь зганяти.

Мета правоосвітніх заходів — це інформування волинян про це ганебне явище, юридична допомога та, насамперед, розвиток співчутливого ставлення до жертв насилля, навички надання і отримання допомоги. На уроці із дітками зіграли у пізнавальні правові ігри та розповіли про права та обов’язки маленьких українців, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції Волині.

Telegram Channel