Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Поліція показала школярам усі свої секрети (Фото)

Діти змогли побачити, як працюють поліцейські.

Турійське відділення поліції.

Поліція показала школярам усі свої секрети (Фото)

Правоохоронці організували цікаву акцію

Поліцейські відкрили двері Турійського відділення поліції учням Турійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Малеча ознайомилася з роботою поліцейських із середини.

 Заступник начальника відділення поліції майор поліції Вячеслав Мартинюк та старший інспектор з ювенальної превенції капітан поліції Юлія Кабарчук провели дітям екскурсію по службових приміщеннях відділення поліції та розповіли про роботу чергових чергової частини, дільничних офіцерів поліції, слідчих, оперативників, про порядок реагування на звернення про скоєння правопорушень та злочинів.

 Перебуваючи на майданчику для автомобілів діти розглядали автомобілі, які потрапили в дорожньо-транспортні пригоди. Поліцейська нагадала учням про дотримання правил дорожнього руху, діти охоче доповнювали розповідь вже знаючи, як потрібно себе поводити перебуваючи на дорозі.

 Наприкінці зустрічі слідчий слідчого відділення старший лейтенант поліції Богдан Гупало продемонстрував зброю та спеціальні засоби, які є на озброєнні у відділенні поліції, розповів про призначення та порядок застосування та використання таких засобів. Дітей зацікавила робота слідчого, вони охоче відповідали на запитання, а також були активні під час бесіди.

 Діти з задоволенням приміряли на себе спорядження та розглядали зброю, деякі з них виявили бажання у майбутньому стати поліцейськими.

Джерело: Турійське відділення поліції.
Telegram Channel