Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Дмитро Комаров приземлився поблизу Луцька (Фото)

Волинь-нова

Дмитро Комаров приземлився поблизу Луцька (Фото)

Сьогодні відомий український мандрівник розпочав свій політ через Україну з метою встановлення рекорду Дмитро Комаров, оператор Саша Дмитрієв та два пілоти відвідають 33 аеродроми загальним маршрутом 3 тис. км за три дні

Мета польоту - показати, що в Україні «мала авіація» має великий потенціал і цю галузь потрібно розвивати. Запланований маршрут охоплює практично всю Україну, за винятком закритих для польотів регіонів. На шляху у пілотів Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса, Вінниця, Кам’янець-Подільський, Житомир, а також Косино, Дрогобич, Скадовськ, Бердичів, Гайсин, Веселе і безліч інших міст

Дмитро Комаров переконаний, що за малою авіацією в Україні майбутнє і аеропорт у Крупі біля Луцька надзвичайно перспективний, тільки треба докласти зусиль для того аби він запрацював наповну! Давайте спробуємо, у нас є всі шанси мати авіасполучення!

В рамках рекордного польоту Дмитро Комаров приземлився в закинутому цивільному аеропорту «Луцьк – Крупа» на базі Луцького аероклубу «Крила Волині». Про це повідомила начальник управління туризму та промоції Луцької міської ради Катерина Мойсіюк у «Фейсбуці».

«Дмитро Комаров переконаний, що за малою авіацією в Україні майбутнє і аеропорт у Крупі біля Луцька надзвичайно перспективний, тільки треба докласти зусиль для того аби він запрацював наповну! Давайте спробуємо, у нас є всі шанси мати авіасполучення!» - написала вона.

 

 

Telegram Channel