Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Син селищного голови з Волині отримав 13 ножових поранень

Дитині потрібна допомога

dyvys.info

Син селищного голови з Волині отримав 13 ножових поранень

Про це розповіли друзі підлітка

У ніч на 6 квітня у Києві невідомі напали на Артема Іуса - сина Локачинського селищного голови. Як написав у «Фейсбуці» товариш хлопця Стас Коваль, Артем перебуває в лікарні у важкому стані. Більшість ударів прийшлося на стегна, задіта пряма кишка, побита голова, внутрішні органи не пошкоджені. Підліток переніс вже дві операції, нічого не пам‘ятає. «На нього напали вночі, сильно побили і нанесли 13 ножових поранень! Хто чим може поможіть!» – просить допомоги товариш. 

- Через численні ножові поранення він зазнав великої крововтрати. На жаль, у нього не згортається кров, тож терміново необхідний дороговартісний препарат «Октаплекс», - прокоментував стан потерпілого начальник управління охорони здоров‘я ОДА Ігор Ващенюк.

Через численні ножові поранення він зазнав великої крововтрати. На жаль, у нього не згортається кров, тож терміново необхідний дороговартісний препарат «Октаплекс

Тим часо голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко на своїй сторінці у «Фейсбуці» просить підтримати фінансово родину очільника Локачинщини. «Потребує нашої з вами підтримки син, на якогоздійснили напад у ніч 6 квітня. Стан досі важкий. Нині у столиці за його життя борються лікарі. Допомогти можна за наступними реквізитами: Іус Ірина Анатоліївна (мама пораненого хлопця) 4149 4996 4950 3230 у ПриватБанку).

Telegram Channel