Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Києві 97% житлових будинків уже відключили від опалення

Оце так!

Фото: Економічна правда

У Києві 97% житлових будинків уже відключили від опалення

Усього від опалення вже відключено 157 дитсадків, 140 шкіл, 28 лікувальних закладів, 3016 адмінбудинків, 101 навчальний заклад (технікуми, інститути)

У Києві станом на 8 квітня від послуги централізованого опалення відключені 97% житлових будинків.

Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на прес-службу Київської міської держадміністрації.

Зазначається, що загалом послугу завершили надавати 12,8 тисячам споживачів. Йдеться про житлові будинки (ОСББ та ЖБК, відомчі та інвестиційні будинки), адміністративні приміщення та  заклади соцсфери.

Загалом послугу завершили надавати 12,8 тисячам споживачів. Йдеться про житлові будинки (ОСББ та ЖБК, відомчі та інвестиційні будинки), адміністративні приміщення та  заклади соцсфери.

Також у КМДА нагадали, що припинення теплопостачання в закладах соціальної сфери відбувається на основі індивідуальної заявки.

"Рішення про припинення теплопостачання в закладах соціальної сфери – медичних закладах, школах, дитячих садках тощо, приймає адміністрація цього закладу, а відключення здійснюється винятково на основі індивідуальної заявки", — зазначається на сайті держадміністрації.

Усього від опалення вже відключено 157 дитсадків, 140 шкіл, 28 лікувальних закладів, 3016 адмінбудинків, 101 навчальний заклад (технікуми, інститути).

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" в свою чергу зазначили, що в столиці ще здійснюється теплопостачання в 2871 будівлях (372-х дитячих садках, 314 школах, 248 лікувальних закладах).

Нагадаємо, 6 квітня в столиці завершився опалювальний сезон. Таке рішення місцева влада прийняла на основі температурних показників та враховуючи подальше стрімке потепління.

Telegram Channel