Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинські дзюдоїсти перемогли на всеукраїнських змаганнях

Зичимо юним дзюдоїстам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот!

Шацька районна державна адміністрація

Волинські дзюдоїсти перемогли на всеукраїнських змаганнях

Всеукраїнський відкритий турнір з дзюдо «Всесвіт» на призи ФСТ «Україна», проходив під керівництвом Київської спортивної школи № 118, ФСТ «Україна» та президента спортивного клубу «Всесвіт» Олександра Юрчука. Турнір проведений з метою залучення більшої кількості підростаючого покоління до занять спортом, підвищення рівня спортивної майстерності юних дзюдоїстів та зміцнення дружніх стосунків між спортсменами інших спортивних клубів

Участь у визначному заході традиційно приймали вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (президент Роман Самолюк). Всього в турнірі взяло участь понад 300 спортсменів з різних областей України.

За підсумками змагань, перемогу у відповідності до вагових категорій вибороли юні дзюдоїсти місцевого спортивного клубу «Торнадо» :
1 місце – Іван Корнелюк, Єлісей Мадрімов, Діана Купира; 3 місце – Уляна Львович, Микола Мадрімов. 
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

Наступного дня, вихованці СК «Торнадо» взяли участь у відкритому турнірі в рамках «VIIІ Дитячого Фестивалю дзюдо” (м.Київ) серед юнаків та дівчат молодшого віку 2010-2013 років народження. Організатором турніру виступила громадська організація “Спортивно-оздоровчий клуб ”Тріумф”. 
Переможці та призери турніру нагороджувалися пам’ятними медалями Дитячого Фестивалю дзюдо, кубками та дипломами. Інші учасники турніру, що посіли 5-ті місця нагороджувалися дипломами та заохочуючи медалями. До числа таких учасників ввійшли юні дзюдоїсти СК «Торнадо»: Діана Купира та Микола Мадрімов.

 

 До змагань спортсменів готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк та Олексій Писачук. 

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці Шацького СК «Торнадо» дякують голові райдержадміністрації Василю Голядинцю та начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій за сприяння розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також за підтримку і супровід дітей до столичних турнірів батькам Валентині Львович та Віталію Корнелюку.

Зичимо юним дзюдоїстам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, а тренерам і наставникам - талановитих наполегливих вихованців, чергових перемог та злетів. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних мешканців нашого району.

Джерело: Шацька районна державна адміністрація
Telegram Channel