Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Військовослужбовець подарував музею однострій, в якому пройшов вогняні дороги Дебальцівського плацдарму

Експозиція музею поповнюється

facebook.com/Bogdan Zek

Військовослужбовець подарував музею однострій, в якому пройшов вогняні дороги Дебальцівського плацдарму

Волинський краєзнавчий музей реалізовує проект “Наші захисники” метою якого є не лише збір і вивчення матеріалів про АТО і ООС на Донбасі, але й популяризація внеску волинян в обороні державного суверенітету і територіальної цілісності України

Про це інформує  провідний науковий співробітник Волинського краєзнавчого музею Богдан Зек. «Висловлюємо щиру вдячність заступнику начальника ГУНП у Волинській області Козаку Сергію Ростиславовичу – бойовому офіцеру, колишньому командиру 1-го батальйону територіальної оборони «Волинь» за передані Волинському краєзнавчому музею матеріали, які розповідають про виконання завдань батальйоном у зоні АТО. Серед подарованих експонатів однострій Сергія Ростиславовича, що пройшов вогняні дороги Дебальцівського плацдарму, документи, які станом на сьогодні вже є цінним історичним джерелом про жертовність волинян, їхній внесок у боротьбі з агресором», - написав Богдан Зек у «Фейсбуці».

Волинський краєзнавчий музей реалізовує проект «Наші захисники» метою якого є не лише збір і вивчення матеріалів про АТО і ООС на Донбасі, але й популяризація внеску волинян в обороні державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Нагадуємо, Волинський краєзнавчий музей реалізовує проект «Наші захисники» метою якого є не лише збір і вивчення матеріалів про АТО і ООС на Донбасі, але й популяризація внеску волинян в обороні державного суверенітету і територіальної цілісності України. Запрошуємо до співпраці усіх бажаючих.

Експозиція музею поповнюється

 

Telegram Channel