Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Камінь-Каширщині закликали дотримуватися вимог пожежної безпеки

Йшлося про необхідність проведення роз’яснювальної роботи

Камінь-Каширська РДА

На Камінь-Каширщині закликали дотримуватися вимог пожежної безпеки

Під час роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулася сьогодні, 9 квітня 2019 року, під керівництвом голови Камінь-Каширської районної державної адміністрації Валерія Дунайчука, розглянули два питання. Зокрема, про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам у лісових масивах, на торфовищах (у тому числі осушених) і сільгоспугіддях Камінь-Каширського району у пожежонебезпечний період 2019 року; про результати проведеної роботи щодо вжиття комплексу заходів із попередження надзвичайних ситуацій (подій) та пожеж, недопущення загибелі і травмування людей на них

Заслухавши інформацію, повідомляє сайт райдержадміністрації, з приводу вищезазначених питань та враховуючи їх обговорення, комісія прийняла відповідні рішення.

На представників відділу поліції, лісової охорони, районного відділу ДСНС, а також інспектора екологічної інспекції покладено завдання постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо правил поведінки та дотримання вимог пожежної безпеки, порядку дій у разі виникнення пожеж.

Для попередження пожеж та їх уникнення необхідно спілкуватися з населенням, пояснювати про небезпеку та негативні наслідки неконтрольованого вогню. 

За словами начальника Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Андрія Багнюка, наразі ситуація контрольована, тим паче, що систематично проводиться відпрацювання населених пунктів із залученням особового складу Камінь-Каширського РВ та 8 ДПРЧ УДСНС України у Волинській області, соціальних працівників та представників сільських рад. Разом з тим, постійно реалізовуються заходи в рамках громадської акції «Запобігти, врятувати, допомогти», «Тиждень безпеки життєдіяльності» та заходи з питань цивільного захисту на об'єктах.

– Для попередження пожеж та їх уникнення необхідно спілкуватися з населенням, пояснювати про небезпеку та негативні наслідки неконтрольованого вогню. У рамках проведення масових профілактичних заходів наголошуйте про суворе дотримання правил пожежної безпеки, а також щодо відповідальності за їх порушення, – резюмував Валерій Дунайчук.

Telegram Channel