Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі висадили 40 молодих лип

Посадити кущ калини закликають «Побратими України»

Кovelpost

У Ковелі висадили 40 молодих лип

У місті залізничників проходить екологічна акція «Посади дерево»

Цієї весни учасниками бойових дій в АТО спільно з дітьми та вихователями висаджено фруктові та декоративні дерева й кущі на територіях дошкільних навчальних закладів Луцька, інформує Кovelpost. Разом з учителями та школярами провели й озеленення подвір'я однієї з Любомльських шкіл. Кущі калини посадили в ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів», що неподалік від Луцька.  Побільшало зелених насаджень і у Ковелі. 

Як повідомляють «Побратими», в рамках акції уже висаджено понад 200 дерев та кущів у різних куточках Волині.

- Два відокремлені підрозділи спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» з м.Ковель та м. Любомль Волинської області, на чолі з їх керівниками, відповідно Олександром Власюком та Андрієм Федюшиним, дружньо долучились до акції «Посади дерево» і озеленили вулицю Грушевського в м.Ковелі 40-а липовими саджанцями. «Побратими України» за покращення навколишнього середовища!!!, - йдеться у дописі керівника Волинського обласного осередку спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Юрія Ганджали.

Як повідомляють «Побратими», в рамках акції уже висаджено понад 200 дерев та кущів у різних куточках Волині. Бійці АТО закликають усіх бажаючих приєднуватися до доброчинної справи - збереження природи та покращення стану навколишнього природного середовища. 

Telegram Channel