Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцьким рятувальникам передали 15 комплектів спеціальних костюмів

За останніх два роки Луцьк потужно укомплектовано пожежною технікою.

Луцька міська рада.

Луцьким рятувальникам передали 15 комплектів спеціальних костюмів

Спорядження вогнеборцям вручив радник міського голови Ігор Поліщук

Щорічно на території міста виникає близько 150 пожеж, які призводять до загибелі людей та завдають матеріальних збитків на десятки мільйонів гривень, повідомляється на сайті Луцької міської ради.

Бойовий одяг та спорядження, які перебувають на озброєнні пожежно-рятувальних підрозділів 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, експлуатуються десятки років та потребували заміни.

Луцька міська рада придбала для потреб рятувальників 15 комплектів костюмів, які використовують під час гасіння пожеж, а також бензоріз та бензопилу для застосування під час надзвичайних ситуацій.

 «Нова бойова форма є дороговартісна, адже зшита зі спеціальної тканини. Також ми вручаємо бензопилу та бензоріз на загальну суму близько 90 тисяч гривень. Це – перший транш нашої допомоги вогнеборцям. Ми й надалі будемо допомагати», - зазначив Ігор Поліщук.

Сьогодні ці матеріальні цінності вогнеборцям передали радник міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Грушовінчук подякував керівництву міста за сучасне бойове спорядження та повідомив, що за останніх два роки Луцьк потужно укомплектовано пожежною технікою.

Радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що влада міста задоволена співпрацею з рятувальниками. Він подякував їм за прекрасну роботу, яку вони виконують під час пожежогасіння та надзвичайних ситуацій.

«Нова бойова форма є дороговартісна, адже зшита зі спеціальної тканини. Також ми вручаємо бензопилу та бензоріз на загальну суму близько 90 тисяч гривень. Це – перший транш нашої допомоги вогнеборцям. Ми й надалі будемо допомагати», - зазначив Ігор Поліщук. Він побажав рятувальникам якомога менше ситуацій, коли вони, ризикуючи своїм здоров’ям, рятують інших: «Нехай у нашому місті буде тихо, спокійно та мирно».

Telegram Channel