Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У лондонському метро встановили автомат з оповіданнями

Уряд вирішив зробити поїздки у метро корисними.

Фото з відкритих джерел

У лондонському метро встановили автомат з оповіданнями

У лондонському метро на станції Canary Wharf встановили спеціальний автомат, що видає невеличкі оповідання та детективні історії. Їх можна з легкістю прочитати лише за одну поїздку

Саме уряд країни ініціював встановлення автоматів. Про це повідомили у The National.

Згідно з останніми дослідженнями, 36% мешканців міста не прочитали навіть одну книжку за рік через брак часу, а 70% залюбки почитали б хорошу книжку дорогою на роботу або додому. Тож, уряд вирішив зробити поїздки у метро корисними.

36% мешканців міста не прочитали навіть одну книжку за рік через брак часу, а 70% залюбки почитали б хорошу книжку дорогою на роботу або додому. Тож, уряд вирішив зробити поїздки у метро корисними.

Відтак люди можуть прочитати оповідання відомого романіста Ентоні Горовіца, або ж придбати короткі детективи від Вірджинії Вульф, Чарльза Діккенса і Льюїса Керролла.

До слова, це не перший подібний експеримент з автоматами. 1937 року засновник видавництва Penguin Аллен Лейн встановив такий апарат з книжками на вокзалі Charing Cross. А декілька років тому ідею книжкових автоматів відродила французька компанія Short Édition. Тож, автомати встановили в різних частинах Франції та США.

Telegram Channel