Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Грамоти шрифтом Брайля отримали волинські незрячі

Теплі слова від голови облдержадміністрації Олександра Савченка.

Фото: voladm.gov.ua.

Грамоти шрифтом Брайля отримали волинські незрячі

Їх вручив голова облдержадміністрації Олександр Савченко

25 років від дня створення і 60-річчя Ліги сліпих на Волині відзначила обласна організація УТОС.

З цієї нагоди у світлиці Українського товариства сліпих відбулися урочистості. Привітати незрячих прийшли представники влади, партнери, колеги з інших областей, а також духовенство.

Присутніх ознайомили з історією обласного товариства та досягненням його територіальних первинних організацій. Голова облдержадміністрації Олександр Савченко, нагадавши, що робить держава для соціального захисту людей з інвалідністю, їхньої соціалізації, сказав: «Це правильно, що ви разом. Ділитеся своїм досвідом, підтримуєте один одного. А влада повинна звертати увагу на вас. Адже спонсорських коштів, які виділяються, недостатньо. Я вважаю, що ми повинні внести зміни до програми і збільшити фінансування осередків УТОСу».

 Під час урочистості кращим із кращих  членів організації вручено почесні грамоти і подяки облдержадміністрації та облради.

Зазначивши, що обласна організація — одна з найбільш дієвих в області, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик сказав: «Перелік добрих справ можна продовжити. Ви бачите світ серцем. Це особливий дар від Бога. Відчуваєте його по-іншому — тонше, вразливіше, ведете усіх за собою своїми справами і силою духу». Він пообіцяв усіляке сприяння обласній організації УТОС.

Під час урочистості кращим із кращих  членів організації вручено почесні грамоти і подяки облдержадміністрації та облради. До речі, грамоти облдержадміністрації були видрукувані шрифтом Брайля. Завершилася урочистість подячним молебнем.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel