Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Історії життя після війни: Павло Мамченко став творчим і знімається в кіно

Павло Мамченко відкрив з товаришем салон татуювань і не любить згадувати про війну.

ВВС

Історії життя після війни: Павло Мамченко став творчим і знімається в кіно

34-річний чернігівець Павло Мамченко до війни Павло працював на заводі, потім продавав техніку, а потім пішов на війну добровольцемі 2 роки прослужив у батальйоні особливого призначення "Чернігів".

"У квітні 14-го року вирішив, що потрібно займатися безпосередньо захистом своєї країни. Сім'я тоді відпускала зі сльозами. Я пішов туди, щоб це не поширювалося далі", пише ВВС.

Павло знявся у двох серіалах. Навіть задумався про акторську освіту, але захопився тату. 

До війни Павло працював на заводі, потім продавав техніку. Після служби почав зніматися в українських серіалах. Оголошення про набір акторів йому показав товариш, Павло написав, і його запросили.

"Це був кастинг безпосередньо на телебаченні. Їм потрібні були актори другого плану, певні характерні типажі. У моєму випадку потрібен був бритоголовий хлопець гарної статури. У мене, завдяки моїй комплекції, ролі були агресивні", - сміється чоловік.

Павло знявся у двох серіалах. Навіть задумався про акторську освіту, але захопився тату.

Спочатку відкрив власний салон, але згодом об'єднався з товаришем. Два роки в зоні бойових дій не надто його змінили, як людину - переконує Павло, а ось в професійному плані стався переворот:

"Після війни став більш творчим. До війни я був більш спокійною людиною. Мене влаштовувала монотонна робота. А сьогодні моя професія мене дуже сильно надихає. Це те, що мені подобається, те, що я люблю, те, чим я хочу займатися надалі. Ми намагаємося робити тату якісно, так, щоб було видно, що це картина, а не просто малюнок".

Про війну Павло згадувати не любить. У липні 2015-го року в Станиці Луганській його поранило розривом снаряду. Наслідки лікує і досі. Але якщо потрібно, каже, то готовий повернутись в зону бойових дій.

Telegram Channel