Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Бойовика «ЛНР» засудили до 8 років тюрми

Зловмисника визнали учасником терористичної організації.

Pixabay

Бойовика «ЛНР» засудили до 8 років тюрми

У лютому чоловіка затримали українські військовослужбовці на лінії зіткнення з окупованими територіями під час обстрілів, його передали військовим контррозвідки, які і зафіксували факти його терористичної діяльності на боці терористів

Кремінський суд Луганської області засудив жителя Голубівки до 8 років позбавлення волі за участь у терористичній організації. Про це повідомили в штабі ООС, передає Lb.ua.

Він зі зброєю в руках брав активну участь у бойових діях на стороні терористів проти сил Антитерористичної операції (АТО) та операції Об'єднаних сил (ООС)...

«Перебуваючи в складі бандформування, він зі зброєю в руках брав активну участь у бойових діях на стороні терористів проти сил Антитерористичної операції (АТО) та операції Об'єднаних сил (ООС) на території населених пунктів Жолобок Попаснянського району та Сентянівка (Фрунзе) Слов'яносербського району Луганської області, за що був нагороджений керівниками підрозділу силового блоку терористичної організації», – йдеться в повідомленні.

Чоловік був визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України.

Telegram Channel