Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У володимир-волинському коледжі пройшли майстер-класи з акваріумістики та мистецтва аквадизайну

Світлана Василівна під час навчального заняття здійснила запуск акваріума, у якому використала лише природні матеріали.

vvpc.com.ua

У володимир-волинському коледжі пройшли майстер-класи з акваріумістики та мистецтва аквадизайну

Заклад відвідала кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Світлана Буднік

Вона провела майстер-клас з акваріумістики та мистецтва аквадизайну для  студентів І, ІІ, ІV курсів спеціальностей «Початкова освіта»,  «Образотворче мистецтво» та викладачів, інформує Володимир-Волинський педагогічний коледж імні А.Ю.Кримського.

Світлана Василівна під час навчального заняття здійснила запуск акваріума, у якому використала лише природні матеріали. Присутні отримали теоретичні знання та практичні навички про загальні принципи формування композицій; типи декоративних акваріумів і особливості їх облаштування; способи обробки і закладки грунтів в акваріумах; біологічні особливості розповсюджених видів акваріумних рослин та засоби їх посадки; правила підбору і балансу в акваріумній екосистемі представників водної флори і фауни; методи контролю за гідрохімічним режимом в акваріумі, станом здоров’я риб  та доглядом за водними рослинами. Після проведеного майстер-класу науковиця відповіла на численні запитання присутніх.

Присутні отримали теоретичні знання та практичні навички про загальні принципи формування композицій; типи декоративних акваріумів і особливості їх облаштування; способи обробки і закладки грунтів в акваріумах; біологічні особливості розповсюджених видів акваріумних рослин та засоби їх посадки. 

У другій половині дня Світлана Буднік провела аналогічний майстер-клас у дитсадку №7 «Волиняночка» для вихованців, вихователів та  студентів-практикантів.

Затим відбувся третій майстер-клас з акваріумістики та мистецтва аквадизайну. Його провели викладач природничих дисциплін Олена Цибульська та  студентка 1-А курсу Марія Здебська, яка є дипломанткою обласного конкурсу з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE». Під час заходу була  продемонстрована  закладка природного акваріума для студентів ІІ курсу спеціальності «Дошкільна освіта». 

Студенти мають змогу застосовувати на практиці отримані знання, доглядаючи за мешканцями акваріума, облаштованого в аудиторії № 25.

Telegram Channel