Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині зробили смітник біля… лікарні

Ну як так можна?

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

На Волині зробили смітник біля… лікарні

У Горохові до медустанови звозили непотріб після ремонтних робіт прямо підводами

Кожного року, щойно закінчується зима, біля гаражів Горохівської центральної районної лікарні спостерігаю одну й ту ж «картину»: замість квітів і зеленої травички на чималій  земельній ділянці з’являються  величезні купи сміття. Неприємно згадувати, але й не забувається, що торік це був непотріб із хазяйських льохів, дерев’яні рештки старих меблів…

Тепер хтось привіз на лікарняне подвір’я з тилу кілька підвод із грузом, який зостався після ремонтних робіт. Наприкінці цього довжелезного насипу інший безсовісний позбувся всілякого мотлоху впереміш із битим склом і десятками пляшок з-під алкоголю.

Тепер хтось привіз на лікарняне подвір’я з тилу кілька підвод із грузом, який зостався після ремонтних робіт.

І хіба самому не болить? Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.
І хіба самому не болить? Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 – Мабуть, вивозячи сміття зі своїх дворів, люди міркують, що лікарня і з ним впорається.  Все, звісно, приберемо до Великодня. Найняти грейдер, вирішити організаційні моменти – в цьому нам завжди допомагає Горохівський міський голова Віктор Годик, – прокоментував головний лікар Горохівської ЦРЛ Віктор Коба.

Ну як так можна?
Ну як так можна?

 Коментарі тут зайві. Але ж у медиків нині достатньо і своїх проблем, пов’язаних із труднощами в лікуванні хворих, реформуванням галузі.

Не гарантовано, що не доведеться звертатися за допомогою в ЦРЛ і тим, хто завалює сміттям її територію, втративши совість.

Ще Сократ сказав, що неможливо лікувати тіло, не лікуючи душу. Задумайтеся над цими мудрими словами, особливо зараз, напередодні Великодня.

 Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel