Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Еко-челендж у громаді об’єднав людей та передав естафету сусідам

Спільними зусиллями легше навести лад!

Боратинська сільська рада.

Еко-челендж у громаді об’єднав людей та передав естафету сусідам

Ініціативу запровадив депутат із Новостава

Весняні прибирання тривають, повідомляється на сайті Боратинської сільської ради.

Цього разу толоку організували у Новоставі. Акцію ініціював місцевий депутат Сергій Терп’як за підтримки Боратинської сільської ради. До прибирання долучилося чимало небайдужих мешканців громади, серед яких отець Андрій, Валентин Рачук, Юрій Романчук, Дмитро Дойков, Іван Кохан, Микола Романчук, Олександр Фрончко, Андрій Зайчук, Сергій Вавринюк, Михайло Дорощук, Олександр Безп’ятко, Марія Терп’як, Денис Семан, Олександр Рощук, Ольга Долонько, Ірина Захарчук, Надія Рибковська, Надія Орешко, Настя Рощук, Анна Терп’як. Учасники толоки прибирали та наводили лад на березі річки Чорногузка, на території двох місцевих кладовищ, поблизу церкви та на території дитячого майданчика.

 «Пропонуємо запустити у громаді власний челендж #Приберисвоєсело. Закликаємо підтримати нашу ініціативу та передаємо естафету жителям Променя».

 

Організатор акції Сергій Терп’як розповідає, що на такі прибирання приходить все більше людей:

«Приємно бачити, що на весняну толоку приходить так багато людей. Це дуже важливо, адже такі справи об’єднують. Саме працюючи пліч-о-пліч, люди можуть зрозуміти, що вони є частиною громади і несуть однакову відповідальність за порядок та чистоту на своїй території.

Сьогодні у мережі шаленої популярності набирає екологічний челендж з прибирання територій. Ми теж вирішили не залишатися осторонь. Пропонуємо запустити у громаді власний челендж #Приберисвоєсело. Закликаємо підтримати нашу ініціативу та передаємо естафету жителям Променя».

Telegram Channel