Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Мінер» мстився за... невиплачену зарплату

Уже через кілька годин «додзвонювача» розшукали патрульні поліцейські на одній з автозаправних станцій.

Фото ілюстративне

«Мінер» мстився за... невиплачену зарплату

Повідомлення про два молоковози, які рухаються автодорогою Київ—Чоп із Новограда-Волинського до Дубна, де і мають вибухнути, надійшло цими днями до головного управління Національної поліції в Рівненській області

Чоловік, який представився жителем Хмельницької області, запевнив, що у минулому був сапером, тому достеменно знає, що говорить. Працівники вибухотехнічного відділу поліції Рівненської області терміново відправилися у місто Дубно на територію місцевого молокозаводу, де мав статися вибух. У цей час активно працювали й інші служби.

Відповідно до медичного освідування житель Крилова перебував у стані алкогольного сп’яніння: 1,8 проміле.

Оперативники, зокрема, з’ясували, що насправді телефонний дзвінок був здійснений з Корецького району Рівненщини, а не з Хмельницької області, як повідомляв «мінер», аби збити з пантелику правоохоронців. Уже через кілька годин «додзвонювача» розшукали патрульні поліцейські на одній з автозаправних станцій.

Ним виявився 53-річний житель села Крилів Корецького району. З його слів, 2 тижні тому він ще працював на Дубенському молокопереробному заводі і, начебто, йому не виплатили зарплату за цей період, тож він вирішив помститися.

Відповідно до медичного освідування житель Крилова перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,8 проміле.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel