Курси НБУ $ 42.04 € 48.98

ПРОСЯТЬСЯ НА СТІЛ БАКЛАЖАНИ

1 кг баклажанів, 5 цибулин, 1,5 склянки сметани, 2 кубики «Галина Бланка» (грибних)...

СМАЖЕНІ В СМЕТАНІ
1 кг баклажанів, 5 цибулин, 1,5 склянки сметани, 2 кубики «Галина Бланка» (грибних). Порізати кубиками, посолити і на п’ять хвилин залити кип’ятком. Воду злити. Баклажани обсмажити на олії. Нарізати цибулю і підсмажити її, змішати з баклажанами, додати розім’яті грибні кубики «Галина Бланка», залити сметаною і протушкувати на невеликому вогні 3—5 хвилин.

САЛАТ
4 баклажани порізати кубиками, відварити, відцідити, додати 5 свіжих нарізаних шматочками помідорів, 2 подрібнені цибулини, зелень петрушки і кропу. Поперчити, посолити, заправити двома чайними ложками цукру і двома столовими — олії.

КОНСЕРВОВАНІ
5 кг баклажанів порізати кружальцями, бланшувати у підсоленій воді 25—30 хвилин. Викласти в друшляк і пригнітити на ніч. Потім кружальця підсмажити на олії, додати 300 г потовченого часнику, половину або чверть чайної ложечки чорного меленого перцю, 1 кг моркви порізати соломкою, підсмажити на олії. Потім змішати з баклажанами, додати 200 г оцту, чайну ложечку солі і розфасувати у банки, закатати їх.
Telegram Channel