Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Громада відповідає на виклик!

Промінчани прийняли еко-естафету від жителів Новостава.

Боратинська сільська рада.

Громада відповідає на виклик!

Промінь підтримав еко-челендж і запрошує до нього приєднуватися сусідні села

У рамках еко-челенджу #Приберисвоєсело у Промені відбулася весняна толока, яку організували за сприяння місцевих депутатів Володимира Казакова та Євгенії Віткалюк, повідомляє сайт Боратинської сільської ради.

Чимало небайдужих промінчан не залишилося осторонь від екологічної ініціативи, обравши для прибирання одразу кілька локацій. Зробити своє село чистішим прийшли місцеві мешканці, активісти, депутати. Приємно відзначити, що одними з найактивніших учасників акції виявилися місцеві школярі.

  Особливу увагу приділили роботі на дитячих майданчиках, яких у селі аж три.

Під час толоки наводили лад у центрі села – прибирали, білили дерева. Особливу увагу приділили роботі на дитячих майданчиках, яких у селі аж три. Тут прибирали територію від сміття, фарбували та ремонтували гойдалки, ігрові елементи. Завершилося прибирання солодким частуванням від спонсорів родин Демчуків та Умєрєнкових.   

Еко-естафету промінчани прийняли від жителів Новостава, тож тепер передають виклик активістам із Мстишина: «Промінь прийняв виклик та підтримав еко-челендж #Приберисвоєсело. Запрошуємо приєднатися до екологічної ініціативи та передаємо естафету нашим сусідам жителям Мстишина. До роботи!»

Telegram Channel