Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
PornHub запустив канал з бджолиним порно

Бджоли, за даними експертів, залишаються найважливішим видом запилювачів в природі, яким люди зобов'язані великою кількістю їжі.

УНІАН

PornHub запустив канал з бджолиним порно

Адміністрація сайту створила розділ Beesexual з роликами про комах, щоб звернути увагу громадськості на скорочення популяції бджіл

У новому розділі користувачі можуть переглянути відео з бджолами, що опиляють квіти. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Inverse.

За кожен перегляд на каналі PornHub буде віддавати гроші благодійним фондам, рятує бджіл.

На канал вже залито 14 коротких відео довжиною до хвилини, кожна із них названо в стилі PornHub і озвучено відомими порноакторів і порноактрисами. В кінці кожного ролика з'являються слова: «Беаз бджіл природа не може продовжувати існування. За кожен перегляд на каналі PornHub буде віддавати гроші благодійним фондам, рятує бджіл».

Віце-президент компанії Корі Прайс (Corey Price) пояснив, що таким чином компанія хоче взяти участь у зміні світу на краще. «У нас 110 мільйонів користувачів щодня, ми подумали, що всі вони могли б об'єднатися і допомогти збереженню цінного виду», — так він пояснив мету створення каналу. Як пише Inverse, американські бджолярі втратили 40 відсотків вуликів до кінця 2018 року через раптову смерть населяють їх комах.

Telegram Channel