Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Нововолинський парк має нового директора

У конкурсі на посаду директора міського парку культури та відпочинку переміг Роман Красинський.

novovolynsk-rada.gov.ua

Нововолинський парк має нового директора

Ним став Роман Красинський

Комісія з конкурсного добору Нововолинського міськвиконкому проводила конкурс на посаду директора міського парку культури та відпочинку.

За його результатами переможцем став Романа Красинський. І не випадково. Адже цей молодий чоловік має неабиякі організаторські здібності – ініціював проведення багатьох культурно – мистецьких заходів, шість років поспіль опікується дитячим клубом «Суперкнига» при одній з протестантських церков, керує літніми таборами.

Перед новим директором постало ще одне непросте завдання – створити комфортні умови для повноцінного сімейного відпочинку, проведення дозвілля жителів та гостей міста.

Тепер перед новим директором постало ще одне непросте завдання – створити комфортні умови для повноцінного сімейного відпочинку, проведення дозвілля жителів та гостей міста в їхньому улюбленому місці – парку культури і відпочинку. Тому у найближчій перспективі треба буде модернізувати атракціони та встановити нові, які потребують невеликих затрат.

А ще в планах - облаштувати майданчик для скейтбордистів, велосипедистів, ігрові майданчики, вуличний скеледром, мотузковий парк для дорослих та дітей. Новий директор вже почав цікавитися досвідом інших міст, вчитися і переймати там все краще.

Роксолана Вишневич


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel