Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На рожищенських вулицях завершують санітарну обрізку дерев

Обрізуванню підлягали також пагони, що відходять від центрального стовбура вгору під гострим кутом, щоб уникнути їхнього обламування.

rozhrada.gov.ua

На рожищенських вулицях завершують санітарну обрізку дерев

Обрізування проводили відповідно до «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України»

Частина працівників КП «Дільниця балагоустрою Рожищенської міської ради» зрізували гілля, яке поросло біля стовбурів дерев на вулиці Незалежності, а інша – зачищала схили від порослих кущів поблизу мосту через Стир, інформує Рожищенська міська рада.

Усі види кронування дерев, які проводили в місті, виконувала комунальна служба, щоб позбутися старих, хворих, сухих і пошкоджених гілок тощо. Тим більше, що вони є основним джерелом утворення хвороб та місцями, де заводяться шкідники. Обрізуванню підлягали також пагони, що відходять від центрального стовбура вгору під гострим кутом, щоб уникнути їхнього обламування.

Усі види кронування дерев, які проводили в місті, виконувала комунальна служба, щоб позбутися старих, хворих, сухих і пошкоджених гілок тощо. 

На території міста здійснювали й омолоджувальне підрізування старих деревах, які втратили здатність до росту. Мета її – не довести дерево до повного припинення росту, а стимулювати новий приріст.

Варто зауважити, що обрізування дерев в Рожищі проводили відповідно до «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України», затверджених профільним Міністерством.

Telegram Channel