Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку презентували державні електронні аукціони OpenMarket

Генеральний директор державного підприємства «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов розповів про онлайн-аукціони.

Головне територіальне управління юстиції у Волиніьскій області

У Луцьку презентували державні електронні аукціони OpenMarket

Загальна сума продажів на онлайн-аукціоні складає 8,4 млрд грн

Генеральний директор державного підприємства «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов представив присутнім такі актуальні теми: «Вугільні електронні аукціони: шлях до подолання корупції на ринку енергоресурсів» та «Як об’єднаним територіальним громадам заробити, здаючи в оренду землю через електронний аукціон».

OpenMarket.Вугілля – це онлайн-аукціон з продажу вугілля, який відкриває доступ на ринок всім охочим (процес участі максимально простий), розкриває показники щодо об’ємів продажу, ціни та попиту і відкриває дані для учасників ринку.

ДП «СЕТАМ» OpenMarket – це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна та продукції через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажів на онлайн-аукціоні складає 8,4 млрд грн.

OpenMarket.Вугілля – це онлайн-аукціон з продажу вугілля, який відкриває доступ на ринок всім охочим (процес участі максимально простий), розкриває показники щодо об’ємів продажу, ціни та попиту і відкриває дані для учасників ринку. OpenMarket.Land – онлайн-аукціон з продажу прав оренди на державну землю сільгосппризначення з використанням технології Blockchain, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції Волині.

Telegram Channel