Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зеленський наївся яєчні, приїхав на виборчу дільницю і проголосував за Зеленського (фото)

Зеленський проголосував трохи раніше за Порошенка.

Фото: REUTERS

Зеленський наївся яєчні, приїхав на виборчу дільницю і проголосував за Зеленського (фото)

За порадою дружини кандидат ховав бюлетень, проте журналісти таки встигли роздивитися хрестик

Кандидат в президенти Володимир Зеленський приїхав на виборчу дільницю, щоб віддати свій голос у другому турі виборів, повідомляє УНІАН.

Він зізнався, що не спав усю ніч і почуває себе, як і вся його команда, дещо знервовано. Зеленський висловив переконання, що в будь-якому випадку переможе Україна.

Він зізнався, що не спав усю ніч і почуває себе, як і вся його команда, дещо знервовано.

"Гарний був ранок. Я не знаю, як у вас було з настроєм, у нас був гарний. Діти, яєчня, кава і ще для настрою дружина мені включила Eminem", - сказав шоумен.

Шоумен вийшов з кабінки, а поруч з ним була його дружина. Вона першою кинула бюлетень, а в цей час Зеленський намагався жартувати з присутніми. Дружина попросила його не показувати за кого він проголосував, а потім відійшла в сторону. Втім, на бюлетені можна було розглянути хрестик навпроти прізвища Зеленського.

Як відомо, в Україні о 8:00 21 квітня відкрилися виборчі дільниці, на яких пройде голосування другого туру президентських виборів. Голосування на них традиційно триватиме протягом 12 годин - дільниці закриють о 20:00. Вибори президента проходять на 199 округах (крім окупованих територій Криму і Донбасу), де створені 29982 виборчі комісії. Тимчасово змінили місце голосування 325604 виборців, що майже на 10000 більше, ніж перед першим туром.

Telegram Channel