Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поранений у Києві волинянин - помер

Співчуваємо родині у непоправній втраті!

nmsk.dp.ua

Поранений у Києві волинянин - помер

Не стало Артема Іуса - сина Локачинського селищного голови, якому у ніч на 6 квітня у столиці невідомі нанесли 13 ножових поранень

«Волинський осередок ПП «Громадянська позиція» висловлює щирі співчуття Іусу Богдану Євгеновичу та його родині з приводу передчасної смерті сина Артема. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи», - повідомили на сторінці організації у «Фейсбуці».

На нього напали вночі, сильно побили і нанесли 13 ножових поранень!

У ніч на 6 квітня у Києві невідомі напали на Артема Іуса - сина Локачинського селищного голови. Через численні ножові поранення він зазнав великої крововтрати. Окрім того у хлопця була проблема зі згортанням крові.

Як написав у «Фейсбуці» товариш хлопця Стас Коваль, Артем перебуває в лікарні у важкому стані. Більшість ударів прийшлося на стегна, задіта пряма кишка, побита голова, внутрішні органи не пошкоджені. Підліток переніс кілька операцій. «На нього напали вночі, сильно побили і нанесли 13 ножових поранень!» – розповів товариш. 

Telegram Channel