Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Головний юрист Волині прийматиме громадян у Нововолинську

Головний юрист Волині прийматиме громадян у Нововолинську

Антон Кустик 3 травня зустрінеться з жителями шахтарського міста

Відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян», з метою реалізації Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» та сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до головного територіального управління юстиції Волині, затверджено графік особистого прийому керівництвом ГТУЮ.

Особистий виїзний прийом з 10 години до 13 години проведе керівник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Антон Кустик у міському відділі державної виконавчої служби за адресою: Нововолинськ, вул. Винниченка, 14.

Згідно з наказом, 3 травня 2019 року пройде зустріч з жителями Нововолинська. Особистий виїзний прийом з 10 години до 13 години проведе керівник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Антон Кустик у міському відділі державної виконавчої служби за адресою: Нововолинськ, вул. Винниченка, 14.

Telegram Channel