Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Чергова посилка від камінь-каширців успішно дісталася до міст Східної України на радість їх жителям

Там, де на перший план виходять прості людські відносини, немає місця політичним інтригам

За п’ять років камінь-каширцями волонтерами зроблено чимало хороших справ, надіслано, певне, тонни продуктів харчування, безліч одягу та інших потрібних речей — безкорисно, щиро, як мовиться, від серця. Адже свідомі краяни чудово розуміють – чужої біди не буває. Особливо проявляють ініціативу в цьому прихожани храмів і молитовних будинків району, їх настоятелі, пресвітери.

У коментарі під фото та відеоматеріалами, де щасливі діти Красногорівки отримують солодкі дарунки, пані Юліана написала коротку, проте влучну фразу, що примушує задумуватися: «Потихоньку печеньки от Володимира Мицько пошли в ход. Это не помощь, это просто внимание и неравнодушие.

Нещодавно доброчинні пожертви, зібрані вірянами міського Свято-Миколаївського храму, традиційно попрямували маршрутом «на схід». Посилка успішно дісталася до міста Красногорівка на Донеччині. Про це прозвітувала на власній сторінці в Facebook місцева волонтерка Юліана Меркулова. У коментарі під фото та відеоматеріалами, де щасливі діти Красногорівки отримують солодкі дарунки, пані Юліана написала коротку, проте влучну фразу, що примушує задумуватися: «Потихоньку печеньки от Володимира Мицько пошли в ход. Это не помощь, это просто внимание и неравнодушие. Просто добро».

До Красногорівки також відправився ще один пакунок наповнений частинкою любові та символічним змістом. У ньому – вишиванки, придбані коштом небайдужих прихожан храмів Святого пророка Іллі, що в Камені-Каширському та Свято-Петро-Павлівського села Підцир’я. У такий спосіб віряни вирішили привітати тутешню малечу з Пасхальними святами та подарувати їм душевну радість, висловити підтримку. Гадаємо юним красногорівцям сподобаються дарунки, адже попри нелегкі умови життя, коли довкола них постійно відчувається подих війни, діти цього міста зростають справжніми патріотами рідної країни.

Олександр ПРИЙМАК

Telegram Channel