Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Кагарлику злапали колекціонера виборчих бюлетенів

Отакої!

Фото: kv.npu.gov.ua

У Кагарлику злапали колекціонера виборчих бюлетенів

Зумів поцупити із дільниці під час обох турів

На одній з виборчих дільниць міста Кагарлик Київської області місцевий житель отримав бюлетень для голосування. Однак з кабінки для голосування він попрямував одразу до виходу, не вкинувши його в скриньку.  

Це помітили члени виборчої комісії та намагалися самотужки його зупинити. Але чоловік сів на велосипед і зник у невідомому напрямку. Після цього члени ДВК звернулись до правоохоронців з відповідною заявою, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу поліції Київщини.

Вже за кілька хвилин правоохоронці прибули до місця проживання правопорушника, але вхідні двері ніхто не відчиняв.

Згодом двері відчинила жінка, яка виявилась дружиною зниклого чоловіка. Вона добровільно видала працівникам поліції два екземпляри бюлетенів, на яких були зазначені дати виборів президента України – 31 березня та 21 квітня.

"Згодом двері відчинила жінка, яка виявилась дружиною зниклого чоловіка. Вона добровільно видала працівникам поліції два екземпляри бюлетенів, на яких були зазначені дати виборів президента України – 31 березня та 21 квітня", - йдеться у повідомленні.

За фактом незаконного використання виборчого бюлетеня працівники Кагарлицького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 158-1 (незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Встановлюються всі обставини події.  

Telegram Channel