Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Очільник Маневиччини Андрій Линдюк заявив про свою відставку

Горджуся досягненнями нашої команди!

facebook.com/andriy.lyndyuk

Очільник Маневиччини Андрій Линдюк заявив про свою відставку

З посади керівник виконавчої влади району зазначив піде в останній день роботи Президента Петра Порошенка

Про це йдеться у відео-зверненні чиновника, опублікованому на його сторінці у «Фейсбуці».

«Я людина командна, тому прийняв рішення: моя каденція на посаді голови адміністрації в Маневицькому районі завершиться в останній день роботи Президента України Петра Порошенка», – наголосив Андрій Линдюк.

Голова райдержадміністрації, що на Маневиччині за роки роботи зумів багато чого змінити. Прийшовши на посаду, наше завдання було зберегти Україну. «Ми кожен на своєму місці віддано працювали. Маневицька райдержадміністрація спільно з військкоматом активно працювали і виконували плани по призову» - йдеться у зверненні. За словами Андрія Линдюка у 2015 році також не допустили незаконного видобутку бурштину, яке нині поширене в Рівненській та Житомирській областях. Попри суттєве зниження податковий бізнес почав більше платити податків, а ряд підприємців району почали розуміти важливість меценатства: вони спонсорують наших спортсменів, підтримують нашу культуру, соціальні проекти. «Ми виграли проект ЄС і Маневиччина, перша з областей отримала сучасний ЦНАП. Центр, якому дивуються навіть наші партнери з Польщі та Литви», - розповів про успіхи голова виконавчої влади району.

Працював чесно, щиро, віддано. Статки не нажив, але спокійний, бо маю чисту совість. Мені не соромно перед моїми батьками, бабусею, рідними, які за мене переживають, які за ці роки через не дуже порядних людей, ох, скільки натерпілися.

За ці роки почали вносити зміни і розроблення Генеральних планів сіл Маневиччини. «Я тішуся змінами, які ми маємо в освіті району. Загалом для шкіл Маневиччини нових шкільних автобусів, комп’ютерів, парт, меблів, навчальних матеріалів більше ніж за всі роки незалежності України. За останні 4 роки десять наших дітей-сиріт отримали житло. Це більше, ніж за попередні 27 років», - відзначив досягнення Андрій Линдюк.

Очільник району подякував команді, яка разом із ним прийшла на роботу: за ризик у важкі часи прийти на державну службу, за професійну працю. «Ви мене не підвели, горджуся вами!», - сказав посадовець. Він також сказав, що йому не соромно перед сусідами і земляками за ті досягнення, які здобули за час каденції Петра Порошенка, а також подякував землякам за підтримку діючого Президента.  

«Працював чесно, щиро, віддано. Статки не нажив, але спокійний, бо маю чисту совість. Мені не соромно перед моїми батьками, бабусею, рідними, які за мене переживають, які за ці роки через не дуже порядних людей, ох, скільки натерпілися. Все що міг зробити за ці роки – зробив! Вірю, що я не підвів найкращого Президента України Петра Порошенка», – зазначив Андрій Линдюк.

Telegram Channel