Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Колківській громаді боролися за чисте довкілля

Чисте довкілля, затишок і охайність – це запорука успішної громади. Передаємо естафету!

Колківська ОТГ

У Колківській громаді боролися за чисте довкілля

Щороку у третю суботу квітня в Україні традиційний День довкілля. Мешканці Колківської об’єднаної територіальної громади також вийшли гуртом упорядковувати селище

Не оминули акцію й працівників апарату селищної ради та відділу освіти. Вони загрібали суху торішню траву, вирубували зарослі, пофарбували нову огорожу парку, побілили бордюри й дерева, впорядкували братські могили, пам’ятні знаки, кладовища та квітники в центрі селища.

Не забули й автобусні зупинки прибрати і вивезти сміття. А старанний труд втішив результатами.

 

Працівники старостинських округів, закладів освіти і культури разом із учнями та небайдужими жителями також взяли участь у весняній акції «За чисте довкілля». Спільними зусиллями прибрали прилеглі території, місця загального користування, дитячі майданчики. Не забули й автобусні зупинки прибрати і вивезти сміття. А старанний труд втішив результатами.

«Тож нехай весняне тепло згуртує й інших мешканців ОТГ, керівників та працівників установ, підприємств та організацій, щоб належним чином впорядкувати території населених пунктів. Чисте довкілля, затишок і охайність – це запорука успішної громади. Передаємо естафету небайдужим жителям нашої громади!» – йдеться на сайті Колківської ОТГ.

 
Telegram Channel