Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
23 квітня професійне свято відзначають українські послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі

Родина Марчуків - дипломовані психологи.

ФОТО: з Фейсбука Валентина Марчука

23 квітня професійне свято відзначають українські послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі

Сьогодні - Всеукраїнський день психолога

Своїми міркуваннямим про майстрів цієї професії ділиться на сторінці у Фейсбуці протоієрей Валентин Марчук, який теж здобув фах психолога у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки.

При кожній катастрофі на допомогу поспішають психологи кризових станів, в особистій біді людям допомагають медичні психологи, сотні фахівців в нашій країні дбають про переселенців і військових.

"Щиро вітаю друзів і колег з Всеукраїнським днем психолога. І в цьому наші фахівці випередили колег з інших держав, які не можуть похвалитися офіційним днем ​​в календарі. Навіть у світової психологічної спільноти такого немає", пише отець Валентин.

"День психолога — свято молоде. Та й самій професії усього-то сто років з гаком. Але спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють і в сфері освіти, і в медицині, і в рекламі. При кожній катастрофі на допомогу поспішають психологи кризових станів, в особистій біді людям допомагають медичні психологи, сотні фахівців в нашій країні дбають про переселенців і військових.

Сімейні, дитячі, корпоративні, військові, шкільні, особисті — всі вони допомагають іншим людям розібратися в своїх проблемах, відкривають і показують їм ті ресурси, які ще є в запасі".

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel