Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Маневиччан провели в армію

Конституційний обов’язок віиконають 23 юнаки

Маневицький РВК

Маневиччан провели в армію

З РВК до обласного збірного пункту Волинського ОВК відправлено 23 юнаки, які будуть проходити строкову військову службу в Збройних Силах України (Сухопутні війська, Десантно-штурмові війська, Повітряні сили, Частини центрального призначення)

У Маневицькому районному військовому комісаріаті відбулась урочиста відправка молодого поповнення на строкову військову службу. 

Протягом 12 чи 18 місяців основним завданням призовників буде оволодіти озброєнням та технікою. В зону проведення ООС призовники направлятись не будуть. Урочистості супроводжувалися виступом духового оркестру Меневицького районного будинку культури.

В зону проведення ООС призовники направлятись не будуть. 

Першим до юнаків звернувся військовий комісар Маневицького РВК, підполковник З.Куций який подякував всім призовникам, які прийшли у військові комісаріати і вирішили виконати свій конституційний обов’язок - служити на захисті Української держави, у вкрай непростий для країни час. Також військовий комісар висловив слова вдячності матерям та батькам, які їх виростили, виховали і тепер виряджають достойних українських синів чесно та сумлінно виконувати свій обов'язок перед державою. Насамкінець З. Куций побажав молодому поповненню міцного здоров'я, успіхів у майбутній службі, з честю та гідністю виконати свій обов'язок перед державою.

Продовжуючи давні традиції з Божим благословенням до юнаків звернулися священники Свято-Вознесенського храму селища Маневичі УПЦ отець Сергій та отець Іван, благословили на військову службу.

Джерело: Маневицький РВК
Telegram Channel