Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гузь розповів, чому вже завтра Зеленський втратить рейтинг

Ігор Гузь: «Треба зробити так, щоби інавгурація президента Зеленського відбулася 29 травня. Тоді можливість розпуску парламенту зникає».

Фото із сторінки Ігоря Гузя у Фейсбуці.

Гузь розповів, чому вже завтра Зеленський втратить рейтинг

Що б завтра не зробив Зеленський, його рейтинг буде зменшуватися. Чому?

Бо у четвер (25 квітня - ред.) ми приймаємо закон про мову. Зеленський має сказати свою позицію. Якщо він підтримає, частина людей з Донецької, Луганської, Одеської областей одразу почнуть розчаровуватися. Якщо він виступить проти, втратить підтримку на західній і центральній Україні.

Про це в ефірі програми «Коментарі» на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Ігор Гузь, йдеться на йог осторінці у Фейсбуці.

Ігор Гузь переконаний: питання дострокових парламентських виборів однозначно на порядку денному. Однак більшість політиків, за його словами, не хочуть дострокових виборів до ВРУ, бо рейтинг Зеленського сьогодні зашкалює.

«Якщо вибори відбудуться уже в липні, то не усі 73%, але дуже багато відсотків партія «Слуга народу» зможе отримати по списках і по мажоритарних округах. Тому політики надіються, що до кінця жовтня рейтинг нового президента, як свого часу Порошенка і Ющенка, впаде. Згадайте 2014 рік. Президент на виборах отримав 54%, а на виборах до Ради його партія отримали лише 20%. Також згадайте 2004 рік. Ющенко отримав 52%, а «Наша Україна» отримала 14%. Тому переважна більшість політичної еліти хотіла би, щоб до жовтня рейтинг Зеленського «здувся»,– повідомив народний обранець.

«Треба зробити так, щоби інавгурація президента Зеленського відбулася 29 травня. Тоді можливість розпуску парламенту зникає»,– зазначив Ігор Гузь.

Ігор Гузь каже, що для того, аби вибори до Верховної Ради були черговими, потрібно зробити дуже мало.

«Треба зробити так, щоби інавгурація президента Зеленського відбулася 29 травня. Тоді можливість розпуску парламенту зникає»,– зазначив Ігор Гузь.

Він також розповів, що в команді Петра Порошенка є дві позиції щодо парламентських виборів.

«Одні його радники кажуть, що треба дочекатися моменту, коли рейтинг Зеленського впаде. А інша позиція його радників – зараз. І якщо вони стартують в кінці травня, то він візьме найбільше. А до жовтня він втратить дуже багато»,– додав народний депутат.

Telegram Channel