Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рожищенському районі поїзд переїхав місцеву жительку

Людину на колії машиніст побачив надто пізно.

d.digests.nhub.news

У Рожищенському районі поїзд переїхав місцеву жительку

Учора, 23 квітня, поблизу села Переспа Ковельского району під колеса вантажного потяга, сполученням «Здолбунів-Ковель», потрапила 63-річна жінка. Поліція за цим фактом розпочала кримінальне провадження

Трагедія сталася по 17 годині. На місці події одразу ж прибула слідчо-оперативна група поліції.

Попередньо, встановлено, що машиніст електровоза вантажного потягу, котрий рухався в напрямку з Ковеля до Здолбунова, помітив невідому особу, що лежала на залізничній колії й застосував екстрене гальмування. Однак, уникнути наїзду не вдалося.

З метою остаточного встановлення часу та причин смерті тіло померлої направили на проведення судово-медичної експертизи.

Машиніст електровоза вантажного потягу, котрий рухався в напрямку з Ковеля до Здолбунова, помітив невідому особу, що лежала на залізничній колії й застосував екстрене гальмування. Однак, уникнути наїзду не вдалося.

Слідчі поліції Волині відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 276 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки або експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людини. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років.

Нагадаємо, що поліція Волині встановлює обставини летальної ДТП яке сталося 21 квітня у Луцькому районі.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel