Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чи повернуть у Луцьку фермерський ринок біля РАЦСу

Фермерам заборонили торгувати біля РАЦСу

Район.Луцьк

Чи повернуть у Луцьку фермерський ринок біля РАЦСу

Сьогодні на пленарному засіданні 56-ї сесії міської ради депутати заслухали звернення голови Асоціації фермерів Луцького району Олега Галасуна щодо продовження дозволу на торгівлю сільськогосподарською продукцією на проспекті Соборності, 20

 За його словами, строк дії минулого договору закінчився 31 січня 2018 року. Проект “Фермерський ярмарок” існує з 2007-го року. Це єдиний фермерський ярмарок, який дозволяє прямий продаж продукції. Торгівля тут проводилася два рази на тиждень, у вівторок та п’ятницю, коли не проводяться урочисті події у Луцькому РАЦСі. Але зараз дозвіл на ведення торгівлі не продовжили.

Він закликав фермерів до переговорів задля пошуку оптимального місця для торгівлі.

У свою чергу депутати зазначили, що у Луцьку є й інші місця, відведені для торгівлі сільськогосподарською продукцією, зокрема, на вулиці Глушець. А секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що цього року розпочнеться реконструкція приміщення РАЦСу через добудову нового приміщення Центру надання адміністративних послуг, тому площа перед РАЦСом буде використовуватися для інших потреб. Він закликав фермерів до переговорів задля пошуку оптимального місця для торгівлі.

 

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради.
Telegram Channel