Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
  Підтримаймо волинську родину, глава якої вже 4 роки в комі

Історія про подружню вірність і самовідданість дружини зворушила наших читачів, і багато-хто вирішив підтримати цю родину.

Волинь-нова

Підтримаймо волинську родину, глава якої вже 4 роки в комі

«Медицина безсила, а я мушу бути сильною, щоб піклуватися про Івана” - під таким заголовком 18 квітня цього року в «Газеті «Волинь» була надрукована розповідь про Людмилу Курило із села Маньків Локачинського району. Понад 4 роки тому жінка почула від лікарів слова: «Ми нічим більше не можемо допомогти вашому чоловікові»

Покалічений у автомобільній аварії глава сім'ї не може самостійно дихати, харчуватися, випорожнятися... І Людмилі Миколаївні, кухарю за спеціальністю, довелося самотужки опановувати різні медичні процедури, секрети догляду, реабілітації хворого. Їй доводиться справлятися з пролежнями, судомами, проблемами з легенями і шлунком, вона мусить годувати чоловіка через зонд, допомагати йому дихати, міняти трахеостоми, шукати гроші на медикаменти, пелюшки і памперси. А жінка й сама має інвалідність у зв'язку з невиліковною недугою --хворобою Бехтєрєва - і потребує постійного лікування. На жаль, на лікування і догляд за хворим пенсій не вистачає.

Історія про подружню вірність і самовідданість дружини зворушила наших читачів, і багато-хто вирішив підтримати цю родину.

Історія про подружню вірність і самовідданість дружини зворушила наших читачів, і багато-хто вирішив підтримати цю родину. Однак, люди телефонують і повідомляють, що переказати гроші на вказаний картковий рахунок їм не вдається. Як з'ясувалося, поки матеріал готувався до друку, Людмилі Михайлівні довелося поміняти картку на нову.

Тож тепер кошти на ліки й засоби догляду для чоловіка, який вже чотири роки в комі, можна перерахувати на картку ПриватБанку на ім'я Людмили Миколаївни Курило № 5168757389675580. Тел. 0967799166.

Галина Світліковська


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel