Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку виділили кошти на очищення каналізаційних ставків

Існує проблема з очисткою фільтраційних ставків у Липлянах.

Фото з Фейсбуку

У Луцьку виділили кошти на очищення каналізаційних ставків

Щоб унеможливити поширення смороду у Луцьку депутат міськради, керівник фракції «Народний контроль» Pavlo Danylchuk запропонував виділити кошти на очистку фільтраційних ставків у селі Липляни, де знаходиться каналізаційна система міста

Про це йшлося на сесії Луцькради 24 квітня під час розгляду питання щодо внесення змін до бюджету, пише Народний контроль Волинь.

«Існує проблема з очисткою фільтраційних ставків у Липлянах. Вони переповнені і через це нечистоти потрапляють у річку Стир. Ви знаєте цю проблему. Уже починається сморід під час потепління. Необхідно почистити мулові карти і проводити роботи.

Існує проблема з очисткою фільтраційних ставків у Липлянах. Вони переповнені і через це нечистоти потрапляють у річку Стир.

Комунальне підприємство «Луцькводоканал» чекає на отримання субвенції, де є частка фінансування з міського бюджету. Якщо ми виділимо певну суму, вони зможуть почати роботи зараз. Ще місяць чи півтора і проблема, може, збільшитися. Є пропозиція виділити півтора мільйони гривень та спрямувати на «Водоконал». Або запропонуйте свій варіант розвитку подій: чекати смороду чи виділяти кошти», - сказав Данильчук.

Депутати підтримали пропозицію, але запропонували виділити для початку меншу суму - 300 тисяч гривень.

Telegram Channel