Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У поліції Волині інспектором працює багаторазовий чемпіон України з карате

Волинь-нова

У поліції Волині інспектором працює багаторазовий чемпіон України з карате

27-річний Євгеній Щур - кандидат у майстри спорту України із карет та рукопашного бою. Він працює інспектором у відділі професійного навчання управління кадрового забезпечення поліції Волині. Разом із ще чотирма волинськими поліцейськими став героєм всеукраїнської інформаційної кампанії з популяризації служби в поліції

Рекламний щит із зображенням правоохоронця та гаслом «Наш поліцейський – наш чемпіон» встановлений на вулиці Конякіна в Луцьку. 

 

 Євгеній Щур родом із Луцька. Захопився карате, ще в шкільні роки. У 2012 році вступив на юридичний факультет Одеського державного університету внутрішніх справ, де не полишав улюблених занять спортом. Він 26 разів здобував титул чемпіона України з карате, тричі ставав чемпіоном України з рукопашного бою. Після завершення навчання Євгеній Щур прийшов працював слідчим у Луцький відділ поліції.   

Він відповідає за службову підготовку правоохоронців. Зокрема, разом з колегами з відділу проводить навчання з вогневої, фізичної та тактичної підготовки поліцейських.  

Нині поліцейський служить інспектором у відділі професійного навчання управління кадрового забезпечення поліції Волині. Він відповідає за службову підготовку правоохоронців. Зокрема, разом з колегами з відділу проводить навчання з вогневої, фізичної та тактичної підготовки поліцейських.  

«Служба в поліції загартовує характер та витримку, не дає права на помилку,   вимагає  діяти  швидко, чітко й злагоджено. Служба в поліції це – командна робота», - вважає Євгеній Щур.

 

 Нагадаємо, героями всеукраїнської інформаційної кампанії з популяризації служби в поліції також стали Олена Нивчик, слідчий із Ковельського відділу поліції, Джулія Каін із сектора міжнародного поліцейського співробітництва поліції Волині та Андрій Мороз, дільничний офіцер поліції із Луцька.

Сектор комунікації поліції Волинської області.  

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.  
Telegram Channel