Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Жінки Рівненщини обговорили наболілі проблеми

Представниці прекрасної статі готові показати власний приклад роботи у період змін

Асоціація ОТГ Рівненщини

Жінки Рівненщини обговорили наболілі проблеми

У Рівному під час проведення засідання за «круглим столом» на тему: «Жінки і децентралізація: особистий приклад у період змін» його учасники прийняли рішення про створення неформального об’єднання «Ліга жінок ОТГ Рівненщини». Його ініціатори планують проводити свою громадську діяльність у форматі роботи «Асоціації ОТГ Рівненщини»

Під час заходу жінки, які працюють на різних посадах в об’єднаних територіальних громадах області, говорили про наболілі проблеми своїх ОТГ і шляхи їх вирішення, обмінялися набутим досвідом. Надалі жінки – лідери ОТГ Рівненщини спільно працюватимуть над вирішенням різноманітних питань, у тому числі і гендерної рівності.

Надалі жінки – лідери ОТГ Рівненщини спільно працюватимуть над вирішенням різноманітних питань, у тому числі і гендерної рівності.

Крім того, голови об’єднаних територіальних громадах області, їх заступники і старости, секретарі сільських і селищних рад, спеціалісти і проектні менеджери з різних громад області мали змогу поділитися своїми поглядами на хід децентралізації, розповіли про те, як працюють їхні громади, пропонували зміни, які, на їх думку, нині є особливо актуальними.

Валентин СТАВСЬКИЙ

Telegram Channel